Nove interaktivne učne tehnike hitro postajajo pravilo v prizadevanjih za izboljšanje uspešnosti učencev. Toda številna dejanja, ki so potrebna za uspešno skupinsko interaktivno učenje, lahko nevede širijo nevarne patogene na druge učence, njihove družine in druge. To je razmeroma novo vprašanje v izobraževanju, saj je tradicionalni model uporabe projektorja, kot primarnega zaslona, omejeval fizično dotikanje običajnih predmetov v učilnici.

V interaktivnih učnih okoljih učenci pišejo na interaktivne zaslone s prsti, skupaj izvajajo skupinske dejavnosti in morda drug ob drugem rešujejo isti problem na istem zaslonu. Čeprav te dejavnosti intenzivno pomagajo učencem pri učenju, pa lahko tudi nevede širijo patogene.

Newline antimicrobial

Newline zasloni ponujajo mnogo več kot le preprečevanje razmnoževanja patogenov!

Kot prvi v panogi, ki je uporabil organske in anorganske spojine za aktivno odstranjevanje mikrobov nabranih na površinah, Newline še naprej potiska meje varnosti in inovacij na področju proizvodnje naprednih interaktivnih zaslonov.

Aktivni elementi protimikrobne prevleke vključujejo ione srebra, bakra in titana ter posebno formulo organskih spojin. Uporaba organskih in anorganskih spojin skupaj zagotavlja izredno visoko stopnjo učinkovitosti protimikrobnega delovanja stekla.

Vgrajene v zaslon na dotik, skupaj s premazom proti bleščanju, se spojine aktivirajo s pomočjo svetlobo. To pa ne vključuje le zaslonu lastnega vira svetlobe iz LED panela, temveč tudi sobne luči, sončno svetlobo, IR sevanje in druge predmete, ki proizvajajo svetlobo v bližini zaslona. Aktivacija aktivne protimikrobne aktivnosti je dosegljiva v vsakem delovnem okolju, tudi, ko je zaslon ugasnjen.

What is Optical Bonding

Protimikrobno steklo Newline je testiral in certificiral TÜV Rheinland, vodilni svetovni laboratorij za testiranja varnosti in kakovosti. To zagotavlja, da so Newline izdelki intenzivno preizkušeni in varni ter ustrezajo smernicam certificiranja.

V primeru varnostnega protimikrobnega stekla je učinkovitost delovanje več kot 99,9%!

»Na tem že nekaj časa delamo in z veseljem lahko rečem, da smo izredno zadovoljni s končnim izdelkom. Ne samo, da smo izboljšali impresivno izkušnjo dotika ter jo naredili še bolj varno, temveč smo tudi s testiranjem obrabe potrdili, da smo proizvajalec najboljših izdelkov na trgu. Nedvomno imamo najboljši izdelek v industriji!«,

je dejal Chris Bradford, predsednik Newline Interactive.

Optical Bonding

Oglejte si zaslone z Newline protimikrobnim varnostnim steklom:

LYRA
ELARA
NAOS+
VEGA

KAJ JE DOBRO VEDETI PRED NAKUPOM

Varnostno steklo zadnje serije Newline interaktivnih zaslonov (Lyra, Elara, Vega in Naos+) je opremljeno s patentiranim aktivnim protimikrobnim steklom, ki se ponaša s kakovostjo in varnostjo po preverjenih standardih TÜV Rheinland.

Metoda JIS Z 2801 je bila uporabljena v testu Newline protimikrobne prevleke stekla, za določitev protimikrobne aktivnosti in učinkovitosti sterilizacije površine. Standardni test traja 24 ur, učinkovitost pa je ocenjena na več kot 99,9%, kar je izjemen rezultat.

Protimikrobna prevleka pa ima še eno pozitivno lastnost. Steklo je bolj gladko, pisanje, dotikanje in drsenje po njem je udobno in prijetno, močno pa je olajšano tudi čiščenje. Povečini za nego zadostuje že navadna papirnata brisačka ali mikrokrpa.

S tem pa se skrb za zdravje uporabnikov zaslonov Newline ne konča. Oči so zaščitene tudi pred modro svetlobo, ki jo oddajajo sodobne elektronske naprave z LED zasloni. Večina proizvajalcev ubere bližnjico in uporabi programske filtre, Newline pa je težavo rešil pri izvoru – z uporabo mehanske rešitve, ki je zagotovo bolj učinkovita, vedno aktivna in nima negativnega vpliva na barve in kontrast prikazane slike.

Z Newline interaktivnim zaslonom ste vedno korak pred drugimi!

newline slovenija

KONTAKT

  • Potrebujete dodatne informacije?
  • Bi želeli preizkusiti Newline interaktivni zaslon?
  • Vam lahko ponudimo brezplačno predstavitev?
  • Imate podjetje in želite Newline vključiti v svojo ponudbo?
  • Želite za krajši čas najeti Newline interaktivni zaslon?

NE OKLEVAJTE!

kontaktirajte nas!