Newline interativni zasloni z Native 4K UHD resolucijo omogočajo postavitev večjega zaslona v manjši prostor ter hkrati postavitev manjšega zaslona v večji prostor, kot če bi postavljali klasičen interaktivni zaslon ali televizor.

Se sliši nelogično?

Popolnoma verjamemo, da ste v pomislekih kaj to pomeni. Če vam povemo, da je večina naših strank prišla do »VAU momenta« šele, ko so v živo opazili razliko kakovosti prikaza slike, potem smo prepričani, da se tudi vi do tega trenutka še niste srečali z Newline Native 4K UHD resolucijo slike.

Vas zanima več? Potem berite dalje.

What is Optical Bonding

Pa najprej razložimo vse po vrstnem redu:

Večji zaslon v manjši prostor
Zaradi izjemne kakovosti prikaza slike lahko z zaslonom delate, ali pa nanj gledate, z bistveno krajše razdalje brez, da bi opazili moteče meje med posameznimi piksli.

Se spomnite grožnje babic o kvadratni glavi in izbuljenih očeh, če boste televizijo gledali preblizu? Naj vas potolažimo: z naprednim vgrajenim mehanskim filtrom modre svetlobe bo vaš vid zaščiten, ne glede na intenziteto dela ali bližino zaslona.

Manjši zaslon v večji prostor
Svetilnost, kakovost slike in visok kontrast ter realni vidni kot do 178° omogočajo jasno vidljivost prikazane slike. Po naših meritvah je slika boljše vidna tudi na do 3-krat manjši površini kot pri standardnih projektorjih. Možnost enostavne povečave izbranega območja zaslona (kot »zoom-in« na tablici ali telefonu) pa ponuja izpostavitev detajlov, ki jih želite prikazati.

Tukaj boste prednost Newline interaktivnih zaslonov opazili vsi, ki bi zaslone želeli uporabljati v kombinaciji z obstoječo klasično tablo ali projektorjem, na isti steni. Sicer se poraja vprašanje smiselnosti tega, saj naj bi zaslon nadomestil oba učna pripomočka, vendar njegova prilagodljivost omogoča tudi integracijo v takšne kombinacije. Manjši zaslon pa konec koncev pomeni tudi manjšo obremenitev vašega budgeta.

diagonala zaslona tloris prostora
55” do 30 m2
65” do 40 m2
75” do 65 m2
86” do 100 m2
98” do 180 m2

Orientacijska tabela za določitev velikosti zaslona

Pri izbiri velikosti zaslona upoštevajte, da je za pravilno odločitev potrebno upoštevati več faktorjev ter da je tabela zgolj informativne narave.
Poleg same velikosti prostora bodite pozorni tudi na:

  • obliko in razmerje stranic prostora
  • konfiguracijo sedalnega dela
  • tip udeležencev
  • velikost frontalne stene
  • druge faktorje v prostoru

Povezovanje Newline zaslonov med seboj

Za večje dvorane je mogoče Newline zaslone povezati med seboj v t.i. “Daisy-chain”, žično ali brezžično. S povezavo zaslonov omogočimo prenos interakcije, slike in zvoka iz glavnega zaslona na več podrejenih zaslonov (ali obstoječih zaslonov ter projektorjev), v istem ali drugem prostoru.

S to rešitvijo se možnosti uporabe znatno povečajo!

Ste v dilemi in si želite za vaš prostor izbrati resnično optimalno velikost in tip zaslona?

Tukaj smo za vas!

Rezervirajte svoj termin in zaslon želene velikosti bomo pripeljali k vam, da lahko v živo doživite sliko in zvok v lastnem prostoru. Preizkusite zmogljivost mikrofonov in ozvočenja ter se pustite navdušiti enostavnosti, prilagodljivosti in večopravilnosti Newline interaktivnih zaslonov!

Rezervirajte termin

Oglejte si zaslone z Newline Native 4K UHD resolucijo:

ELARA
VEGA
NAOS+
Newline Flex
FLEX

Newline Native 4K UHD resolucija

Da lažje razumemo razliko med 4K UHD in 4K UHD resolucijo (ni napaka, da tukaj oboje zapišemo enako) si predstavljajmo, da govorimo o porabi bencina avtomobila.
Proizvajalec v tehnične specifikacije zapiše 4,5 l/100km, naš potovalni računalnik pa prikazuje povprečje 6,0 l/100 km. Kdo laže?

V teoriji imata prav oba, vendar je za našo denarnico bolj pomembna poraba v praksi,
se strinjate?

Podobno je pri tehničnih specifikacijah interaktivnih zaslonov. Večina interaktivnih zaslonov na tržišču ima vgrajen 4K UHD LED panel (neupoštevajoč kakovost samega LED panela), vendar resolucija sama po sebi ni edini faktor kakovosti prikaza slike.
Brez pravilne podpore preostalih delov, se hitro zgodi, da do našega očesa zaslon ne producira realne kakovosti slike ter širine vidnega kota.

Newline je izjema, saj 4K UHD pomeni resnično pravi 4K UHD. Z dobro premišljeno kombinacijo 4K UHD WCG LED panela visoke svetilnosti, Optical bonding tehnologije in posebnim varnostnim steklom z visoko prevodnostjo svetlobe, ponuja popolnoma novo doživetje slike, kot ste bili vajeni do sedaj. Širši vidni kot, uporaba v svetlem prostoru ali zunaj ter izredna enostavnost so le nekatere lastnosti, ki jih opazijo naše stranke.

newline slovenija

KONTAKT

  • Potrebujete dodatne informacije?
  • Bi želeli preizkusiti Newline interaktivni zaslon?
  • Vam lahko ponudimo brezplačno predstavitev?
  • Imate podjetje in želite Newline vključiti v svojo ponudbo?
  • Želite za krajši čas najeti Newline interaktivni zaslon?

NE OKLEVAJTE!

kontaktirajte nas!