Prihodnost je FLEX-ibilna.

Izrazite se digitalno

Za dosego cilja je potrebno ujeti svoj glas na prijeten način brez odmeva ali hrupa v ozadju, videti vaš obraz iz pravega kota in na naraven način, ob tem pa imeti možnost intuitivnega izražanja z dotikom in pisanjem.

Newline Flex je razvit za nov koncept dela, ki vam omogoča intuitivno komunikacijo v vašem digitalnem delovnem prostoru. Izdelek, ki bo spremenil vaš delovni dan in vaše delo predstavil na najvišjem nivoju.

FLEX-aj v novi dimenziji dela!

Prospekt

Predstavite svoj pravi jaz!

Prvi namizni interaktivni zaslon s prilagodljivo kamero, ki vas prepozna in podpira Windows Hello. Omogoča kontrolo nad sliko, mikrofoni in zvokom na dosegu prstov, za najvišjo stopnjo zasebnosti. Z MPP 1.51 aktivnim pisalom, s 1024 zaznavnih točk pritiska, za izjemno preciznost tudi v najzahtevnejših programih za oblikovanje in izris…

… je FLEX šele začetek vsega kar vas bo navdušilo. Udobno se namestite ter se prepustite novi generaciji opravilnosti in dela v digitalnem delovnem okolju.

Spoznajte FLEX!

Tehnični list

Prvovrstna izkušnja dotika!

Naj dotik in pisanje v digitalni obliki postane vaša druga narava. Naprave na dotik morajo razumeti namen uporabnika, da ponudijo moč naravne izkušnje dotika in pisanja. Newline FLEX je bil razvit s popolnim upoštevanjem teh potreb.

Pisalo FLEX tekoče deluje v Windows Ink okolju. Preprosto urejajte svoje dokumente in shranite rešitve ter opombe. Z zavračanjem dlani in izjemno preciznostjo interakcije bo vaše delo postalo naravno in sproščeno.

Izkusite FLEX!

Video konference kot v živo!

Boljši zajem vašega glasu s serijo AEC mikrofonov, brez motenj in odmevov v ozadju ter kristalno jasen prikaz vašega obraza, z napredno 4K UHD kamero nadgradi še boljša zvočna izkušnja z vrhunskim ozvočenjem, vključno z nizkotoncem.

Newline FLEX ponuja izjemno avdio-video izkušnjo in pristen občutek komunikacije kot, da so sodelujoči v sobi z vami! S 4K UHD zaslonom, s patentirano Optical Bonding tehnologijo, bo ogled video vsebine edinstveno doživetje.

Uporabite FLEX!

Pravi Plug&Play!

Preprosto priključite vaš prenosnik ali pametno napravo in takoj boste uživali v nepozabni izkušnji dotika, pisanja in videokonference. Za brezskrbno delo FLEX napaja vašo napravo preko 60 W USB-C povezave.

Za uporabo Newline FLEX-a ne potrebujete novega znanja, saj vse že znate uporabljati! Želite z mize odstraniti vso navlako in kable? Enostavno priključite SDM-L modul za popolnoma integrirano računalniško moč.

Povežite FLEX!

preverite združljivost

Odkrijte svoj položaj!

Preprosto nagnite zaslon v vam prijeten položaj in začnite pisati, risati in komunicirati. Sofisticirano zavračanje dlani omogoča uporabo peresa v naravnem in sproščenem položaju roke za pisanja, risanje ali urejanje vsebine.

Postavite zaslon v pokončni položaj in se udobno namestite za ogled filma, multimedijske vsebine ali začetek videokonference, na zaslonu s kristalno jasno sliko in neverjetno reprodukcijo barv ter ostrino.

Prilagodite FLEX!

nagni in zavrti 4K kamera

serija AEC mikrofonov

pisanje kot na papir

nadzor nad zasebnostjo

popoln Plug&Play

Windows Hello

vrhunsko ozvočenje

60 W USB-C

Postavili smo nadstandard kakovosti prikaza slike!

S patentirano tehnologijo Optical Bonding smo ustvarili inovacijo! LED panel smo zlepili s kaljenim steklom ter postavili nedosegljive standarde na področju proizvodnje interaktivnih zaslonov.

ELARA ima vse po čemer hrepenite!

Ponuja najširši vidni kot, brez nezaželenih odsevov, kristalno bistro sliko in kontrastne barve, skupaj z izjemnim občutkom dotika in pisanja.

brez Optical BondingOptical bonding interkativni zaslon MIRA

Več o tehnologiji Optical Bonding si preberite na povezavi:

Optical Bonding

popolna povezljivost

pregleden 27” zaslon

SMD-L slot

filter modre svetlobe

vrhunska slika

ustvarjen za govor

natančen dotik

prilagodljiv nagib

Tehnične specifikacije

Model Flex (TT-2721AIO)
Zaslon 27” (68 cm)
Slika 4 K UHD
Dotik P-Cap
Optical Bonding Da
Kamera 4K UHD
Mikrofoni 8x (AEC)
Ozvočenje 2.1 Ch / 20 W
Masa 10 kg
Dimenzije 618 x 495 x 180 mm
Tehnični list
Prospekt
faq info
SDM-L info