Tehnologija prilagojena izobraževanju!

Newline predstavlja popolnoma novo linijo interaktivnih zaslonov na dotik, z napredno simbiozo Androidom 11 in Windows 11 operacijskih sistemom, med katerimi je naša najboljša izobraževalna rešitev doslej zmogljivejša, varnejša in pripravljena na prihodnost. Spoznajte LYRO!

Newline LYRA je zasnovana z mislijo na uspešno sodelovanje učitelje in učencev. Funkcije zaslona so bile razvite z namenom nudenja maksimalne podpore, brez kakršnihkoli zapletenih postopkov, ki odvračajo od pomembnih interakcij med učitelji in učenci. Newlin-ov cilj je narediti uporabo zaslona na dotik in integracijo v učilnico bolj preprosto ter naravno, da bi učiteljem omogočili osredotočenost na poučevanje in učencem pomoč, ki jo potrebujejo.

Lyra
ZA UČITELJE
protimikrobno steklo

TÜV certificirano steklo, s posebnim premazom, ki preprečuje razvoj in obstanek patogenih mikroorganizmov ter olajša čiščenje in izboljša občutek pisanja in dotika.

Za zaščito vašega zdravja in visoko udobje dela!

Newline Lyra
Vgrajen filter modre svetlobe

Vgrajen mehanski filter modre svetlobe. Vedno aktiven, brez vpliva na bele in modre barve prikaza. Polni barvni spekter in izreden kontrast ter realen prikaz barv.

Za zaščito vašega vida in izjemno izkušnjo slike!

ZA UČITELJE
ZA UČITELJE
ZA UČITELJE
ZA UČITELJE

Ergonomski dizajn

Tipke na meniju zaslona so nameščene tako, da so rahlo obrnjene navzgor, kar olajša upravljanje zaslona, ko stojite pred njim. Spodnji del okvirja je oblikovan kot pladenj za pisalo in pripomočke za večjo priročnost. Pisalo je neaktivno – po zaslonu lahko pišete s prstom, ražnjič palčko,…

Filter modre svetlobe

Newline je težavo s presežkom modre svetlobe rešil pri izvoru. Rešitev pa ni programska, ampak mehanska. Filter je stalno aktiven in zagotavlja najboljšo varnost za učitelje ter učence pred škodljivimi učinki modre svetlobe, brez kompromisa med kakovostjo prikaza barv in varnostjo vašega vida.

Protimikrobno steklo

Newline je vodilni v tehnologiji razvoja interaktivnih zaslonov. Lyra ima posebno TÜV certificirano varnostno steklo s posebnim premazom, z aktivnimi srebrovimi in titanovimi ioni, ki preprečuje razvoj in obstanek do 99.9% patogenih mikroorganizmov ter olajša čiščenje in izboljša občutek pisanja in dotika.

Odpornost na poškodbe

Nesreča nikoli ne počiva. Pri Newline-u so pomislili na vse. Visok standard izdelave, čvrsto ohišje iz aluminija, kompaktna izdelava celotnega izdelka in varnostno kaljeno steklo, s trdnostjo kar 7H, poskrbijo, da bodo morebitne poškodbe ostale brez večjih posledic – tako za nesrečneža, kot za zaslon.

Nadgradite sodelovanje z že nameščenimi uporabnimi orodji za učilnice

Newline CLASSROOM TOOLS je izbor orodij, ki jih učitelji pogosto uporabljajo, kot so časovnik, met kocke, navodila za reševanje nalog (vprašaj soseda, samostojno reševanje,…), lupa, točkovni prikaz dela zaslona in semafor, ki vam bodo pomagala poenostaviti pouk. Vsako orodje deluje tako, da prekrije del zaslona, ko ga odprete. Poljubno ga lahko pomanjšate, premikate, skrijete ali na zaslon pripnete celoten meni orodij, ko jih potrebujete skozi ves dan.

ZA UČITELJE
ZA UČITELJE

Neskončna digitalna multimedijska bela tabla

Newline WHITEBOARD je vaša nova “piši-briši” tabla, le da je neskončna – vsebine vam ni potrebno brisati, le pomaknete se drugam. Vse kar ste ustvarili enostavno delite v digitalni obliki. Uvozite svoje slike, Youtube video in druge oblike datotek. Brainstorming še nikoli ni bil tako uspešen! Orodje bo vaši predstavitvi in sodelovanju v podjetju ali šoli dalo nov zagon. Zasnovana je tako, da je enostavna in prilagodljiv različnim potrebam, kar vam omogoča sodelovanje ter širitev ustvarjalnosti brez omejitev.

Oglejte si še preostale programske rešitve Newline Lyra zaslona, ki vam bodo olajšale vsakdanje delo:

PROGRAMSKE REŠITVE

KAJ JE DOBRO VEDETI PRED NAKUPOM

Vse funkcije interaktivnih zaslonov Newline so oblikovane tako, da nudijo optimizirano uporabniško izkušnjo, brez zapletenih vmesnikov in postopkov, ki so neugodni za interakcijo med učitelji in učenci.

Cilj Newline-a je, da bi bila uporaba in integracija interaktivnega zaslona na dotik v vsaki učilnici ali predavalnici čim bolj enostavna in naravna. To bi učiteljem omogočilo, da se lahko osredotočijo poučevanje in ne izgubljajo dragocenega časa s pripravo naprave za uporabo, hkrati pa učencem predstavijo vsebino na moderen, uporaben in zanimiv način.

Delo poteka v domačem Microsoft Windows okolju, ki ga vsakodnevno uporabljate in že dobro poznate. Naša logika je, da se mora gradivo pripraviti, predstaviti in deliti v polni funkcionalnosti Microsoft aplikacij, brez pogojno kompatibilnih programov in vmesnikov. Z Newline vaše delo poteka enostavno, hitro in učinkovito.

Želite svoje predavanje izpeljati hibridno? Z Lyro je to enostavno. Zaslon ima že vgrajen priklop za Newline 4K UHD 120° konferenčno kamero, obenem pa omogoča, preko opcijsko vgrajenega OPS računalnika, priklop katerekoli konferenčne opreme, vseh poznanih proizvajalcev.

Lyra je prava izbira!

newline slovenija

KONTAKT

  • Potrebujete dodatne informacije?
  • Bi želeli preizkusiti Newline interaktivni zaslon?
  • Vam lahko ponudimo brezplačno predstavitev?
  • Imate podjetje in želite Newline vključiti v svojo ponudbo?
  • Želite za krajši čas najeti Newline interaktivni zaslon?

NE OKLEVAJTE!

kontaktirajte nas!