Newline Cast

Udobno delo v domačem okolju

Proizvajalec Newline od leta 2018 direktno sodeluje s podjetjem Microsoft pri razvoju interaktivne uporabe v Microsoft DELOVNEM OKOLJU. Microsoft aplikacije kot so Excel, Word, Powerpoint, OneDrive ter številne druge uporabljate vsak dan, zato Newline interaktivni zaslon v bistvu že znate uporabljati! Popolna funkcionalnost na vseh nivojih, naj si bo to priprava gradiva, predstavitev ali distribucija ter kasnejše popravljanje, poteka direktno v Microsoft aplikacijah, brez plačljivih, pogojno uporabnih in nerodnih vmesnikov. Pripravite gradivo in z njim manipulirajte v edinstveni simbiozi vašega zaslona ter Microsoft delovnega okolja!

Zrcalite svoj zaslon s katerekoli naprave

Newline CAST je najbolj prilagodljiva rešitev za brezžično skupno rabo zaslona in je integrirana v vse Newline interaktivne zaslone z Android operacijskim sistemom. V samo nekaj sekundah lahko preprosto delite katerikoli zaslon, prek kateregakoli omrežja, ali uporabite varni način za predvajanje v zasebnem prostoru. Resnično enostavna rešitev, ki omogoča skupno rabo (zrcaljenje) zaslona, videa, povezav in datotek. Aplikacija omogoča t.i. “Admin mode” kjer lahko ena oseba moderira celotno predstavitev, pošilja povabila, ureja čakalno vrsto ter povezuje celoten dogodek preko interaktivnega zaslona.

Newline Cast

Delite svojo vsebino z oddaljeno publiko in prisotnimi hkrati

Newline BROADCAST je zmogljivo orodje za prikaz in deljenje vsebine iz vašega Newline interaktivnega zaslona. Delite vsebino prisotnim v prostoru, prisotnim na oddaljenih lokacijah ali vsem hkrati – hibridni način.  Preprosto povabite do 200 udeležencev v isto sobo in omogočite vsakomur, da si ogleda vsebino Newline interaktivnega zaslona preko prenosnika, telefona ali druge pametne naprave.

Newline Broadcast

Aktivno vključite svoje študente v delovno okolje

Učitelji pri ustvarjanju lekcije redko začnejo iz nič. Newline ENGAGE je zelo močno interaktivno učno orodje, ki je preprosto za uporabo. Tisti, ki že imajo pripravljeno vsebino bodo še posebej cenili, da lahko v aplikacijo uvozijo vse svoje obstoječe datoteke iz sistemov kot so IWB, SMART Notebook in Promethean Flipchart ter vso drugo vsebino – slike, video posnetke, .pdf in PowerPoint datoteke, besedilo, geometrijske oblike in drugo.

Newline Engage

Nadgradite sodelovanje z že nameščenimi uporabnimi orodji za učilnice

Newline CLASSROOM TOOLS je izbor orodij, ki jih učitelji pogosto uporabljajo, kot so časovnik, met kocke, navodila za reševanje nalog (vprašaj soseda, samostojno reševanje,…), lupa, točkovni prikaz dela zaslona in semafor, ki vam bodo pomagala poenostaviti pouk. Vsako orodje deluje tako, da prekrije del zaslona, ko ga odprete. Poljubno ga lahko pomanjšate, premikate, skrijete ali na zaslon pripnete celoten meni orodij, ko jih potrebujete skozi ves dan.

Neskončna digitalna multimedijska bela tabla

Newline WHITEBOARD je vaša nova “piši-briši” tabla, le da je neskončna – vsebine vam ni potrebno brisati, le pomaknete se drugam. Vse kar ste ustvarili enostavno delite v digitalni obliki. Uvozite svoje slike, Youtube video in druge oblike datotek. Brainstorming še nikoli ni bil tako uspešen! Orodje bo vaši predstavitvi in sodelovanju v podjetju ali šoli dalo nov zagon. Zasnovana je tako, da je enostavna in prilagodljiv različnim potrebam, kar vam omogoča sodelovanje ter širitev ustvarjalnosti brez omejitev.

Spremenite zaslon v terminal za predstavitve in videokonference

Newline LAUNCH CONTROL transformira vaš zaslon v varen terminal za predstavitve. Izredno uporaben, ko zaslon uporablja več uporabnikov, notranjih ali zunanjih partnerjev. Pristopite k interaktivnem zaslonu, skenirajte QR-kodo, ali se povežite preko Bluetooth povezave, in z enim dotikom pričnite z videokonferenco, predstavitvijo, pregledom koledarja ali prikažite vsebino svoje izbrane mape Microsoft OneDrive ali Office 365 okolja. Ko končate se z enim klikom izpišete, zaslon pa poskrbi za varnost vaših datotek in pobriše vse podatke seje.

Popolno oddaljeno upravljanje z zasloni

Newline DISPLAY MANAGEMENT je orodje za centralno upravljanje z vsemi Newline interaktivnimi zasloni v vašem podjetju. Pošiljajte potisna sporočila vsem ali samo izbranim zaslonom vaše delovne skupine, predvajajte multimedijsko vsebino, pošljite zvočne in vizualne alarme. Upravljajte z zasloni, preklopite med viri, pregledujte njihovo stanje, oddaljeno dostopajte do njihove vsebine, omejite dostop do aplikacij in še mnogo več – vsi zasloni na dosegu vaših rok, ne glede na vašo lokacijo.

Popoln digitalni ekosistem za delo

REACTIV SUITE je digitalni delovni prostor, kjer je večpredstavnostno vsebino mogoče prikazati, organizirati, manipulirati in označevati tako naravno kot papir. Reactiv nima meja in ko ostali programi odpovejo ter razočarajo Reactiv blesti v svoji zmogljivosti in možnostih. Predstavite več vrst nelinearne vsebine in nemoteno zajemite povratne informacije brez dodatnih klikov in frustracij tradicionalnih orodij za skupno rabo zaslona. Pripnite živo sliko s svoje kamere v skupni delovni prostor – bodite več kot le sličica. Povečajte stopnjo svoje prisotnosti, izstopajte in navdušite!

Izbrane uporabne aplikacije za podjetja in šole

Newline APP STORE je zbirka vrhunskih spletnih orodij. Kombinacija klasik ter edinstvenih Newline aplikacij. Kategorije razvrščajo aplikacije glede na namene izobrazbe, iger, najbolj priljubljenih, za podjetja in več. Izberite svoje priljubljene in jih dodajte v mapo Priljubljene. Za razliko od drugih proizvajalcev je naša trgovina z aplikacijami izbrana s preverjenimi aplikacijami za združljivost s tehnologijo na dotik in zaslonom velikega formata.

newline slovenija

KONTAKT

  • Potrebujete dodatne informacije?
  • Bi želeli preizkusiti Newline interaktivni zaslon?
  • Vam lahko ponudimo brezplačno predstavitev?
  • Imate podjetje in želite Newline vključiti v svojo ponudbo?
  • Želite za krajši čas najeti Newline interaktivni zaslon?

NE OKLEVAJTE!

kontaktirajte nas!