Newline Huddle Cam

Newline Huddle Cam

Visokokakovostna konferenčna kamera za manjše do srednje velike sejne sobe in pisarne.

Newline Huddle Cam avtomatsko zazna, izostri in zajame vse prisotne v prostoru, ne glede na razporeditev.

S 4K resolucijo, 120° širokim kotom zajema slike ter serijo naprednih mikrofonov za ekstremno kakovostne in udobne video konference.

več info

Newline Meet Cam Set

Napreden avdio-video sistem za večje sejne sobe in pisarne.

Zoom, MS Teams in Skype certificiran sistem s 4K UHD kamero in pametnim avdio sistemom za izjemno visok standard video konferenc.

Upravljajte z video konferenco iz udobja svojega naslanjača. Napreden brezžičen sistem mikrofonov, jasen zvok in pametno upravljanje so le začetek vašega doživetja.

več info

Newline OPS računalnik

Vgradni računalnik z Windows operacijskim sistemom.

Transformirajte katerikoli Newline interaktivni zaslon v osebni računalnik, z Windows operacijskim sistemom. Dodajte brezžično tipkovnico in miško ter uživajte v neprimerljivi kakovoti slike in zvoka.

Izbirajte med Intel i5 ali i7 procesorji in interaktivni zaslon bo hitro zamenjal vaš namizni računalnik.

več info

Poly konferenčne rešitve

Poly so avdio in video rešitve kompatibilne z vašim zaslonom.

Poly slušalke, izdelki za video in avdio konference, namizni telefoni, analitična programska oprema in storitve so lepo oblikovani in izdelani za ustvarjanje povezav med ljudmi z neverjetno jasnostjo. So profesionalni, enostavni za uporabo in delujejo brezhibno  z vsemi najboljšimi storitvami za video in avdio konference.

katalog
Poly

Newline stojala na kolesih

Različne vrste transportnih stojal.

Z našim izborom standardnih stojal ter stojal po naročilu boste Newline interaktivni zaslon lahko brez skrbi premikali iz prostora v prostor ter popolnoma izkoristili njegov potencial.

Ročni ali elektronski pomik v vertikalni smeri, zasuk zaslona za 90°, nagib, montaža dveh zaslonom skupaj ali karkoli si boste zaželeli – posvetujte se z nami.

Povpraševanje

Newline stenski nosilci

Različne vrste stenskih nosilcev.

Kakovostni stenski nosilci s katerimi boste svoj zaslon lahko varno pritrdili na vse vrste sten. Kompaktna izdelava, univerzalno pritrjevanje ter kopica drobnih detajlov, ki bodo olajšali vsakodnevno delo z vašim interaktivnih zaslonom.

Ročni ali elektronski pomik v vertikalni smeri, zasuk zaslona za 90°, nagib, montaža dveh zaslonom skupaj ali karkoli si boste zaželeli – posvetujte se z nami.

Povpraševanje

REACTIV Suite PRO / IFP

Edinstven delovni ekosistem za vsako podjetje, učilnico ali dom.

Neomejen digitalni delovni prostor, kjer je mogoče nelinearne multimedijske vsebine predstaviti, prikazati, organizirati, manipulirati z njimi, jih označiti – tako naravno kot na papirju.

Naj bodo vaša predavanja nepozabna, poudarite svojo profesionalnost in izstopajte!

več info