MS Whiteboard

Digitalno platno za prostoročno ustvarjanje.

MS Whiteboard je digitalna bela tabla, na kateri dodajate vse vrste datotek, pišete in rišete. Ustvarjanje poteka na enak način, kot smo to počeli na klasičnih šolskih tablah, le na bolj sodoben, digitalen način.

Z aplikacijo Microsoft Whiteboard svojim zamislim dajete prostor, da se razvijejo. Želimo, da je interaktivna tabla stičišče zamisli, vsebine in oseb. Spremenite svoje delo v grafikone in oblike profesionalnega videza na neskončnemu platnu z vmesnikom, zasnovanim za uporabo s pisalom, dotikom in tipkovnico.

Ustvarjajte prosto in na naraven način – v realnem času, kjer koli ste.

Povežite svojo skupino na istem navideznem digitalnem platnu, ne glede na to, kje so člani skupine in katere naprave uporabljajo. Hkrati zbirajte zamisli z aplikacijo Whiteboard ali v oknu brskalnika. Delo bo shranjeno samodejno, vi pa lahko nadaljujete brez ovir.

Vaša vsebina table bo varno shranjena v oblaku, do nje pa dostopate v isti ali drugi napravi. Vsebine vam ni treba fotografirati, izvoziti ali celo označevati z napisi »Ne briši«. Ne skrbite, ponujamo vam vse moderne možnosti.

Microsoft Whiteboard bela tabla za sodelovanje

Pošljite nam sporočilo

Kontakt